Архів новин за 04 Березня 2023

17:03
Іспанська поліція заарештувала членів злочинного угруповання, яке грабувало будинки біженців, які втекли від війни в Україні, і викрало речі на суму понад мільйон євро.
16:03
У Нідерландах створили реаліті-шоу The New Vermee, який міститиме шість епізодів, у кожному з яких два професійних художники намагатимуться відтворити одну з втрачених картин нідерландського живописця 17 сторіччя Яна Вермера.
15:03
У межах робочої поїздки на Львівщину Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Президенткою Європейського парламенту Робертою Мецолою, яка вдруге відвідує нашу країну з початку повномасштабного вторгнення РФ.
14:03
Словаків закликають не поширювати пропаганду режиму путіна, не намагатися захищати російські злочини, скоєні в Україні, а підтримувати допомогу Україні, яка захищається від неспровокованої та несправедливої російської агресії
14:03
Спільно із депутатами економічних комітетів України та Литви і головою Комітету ВРУ з питань екологічної політики та природокористування Олегом Бондаренком обговорили стан лісової галузі України та її перспективи розвитку
13:03
За добу 3 березня західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули 67 тисяч осіб та 18 тисяч транспортних засобів.
13:03
До кінця 2024 року Європейська комісія передасть для розмінування України 50 собак-саперів, переважно бельгійських вівчарок.
11:03
Українська правозахисниця, ЛГБТ-активістка та голова громадської організації «Інсайт» Олена Шевченко стала однією з дванадцяти «Жінок року» за версією американського журналу TIME.
10:03
Держрибагентством спільно з Мінагрополітики та Держпродспоживслужбою проводиться робота щодо відкриття нових міжнародних ринків для її експорту.
09:03
Молдова найближчим часом може приєднатися до економічного тиску на Росію та долучитися до санкцій ЄС в рамках наступного пакета відповідних обмежень
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024