«Ісламський джихад» випустив 70 ракет по Ізраїлю

06 Серпня 2022, 15:27
«Ісламський джихад» випустив 70 ракет по Ізраїлю 2559
«Ісламський джихад» випустив 70 ракет по Ізраїлю

«Ісламський джихад» випустив 70 ракет із Сектора Гази по Ізраїлю — через кілька годин після того, як Ізраїль авіаударом ліквідував керівника операцій «Ісламського джихаду».

Про це пише Бабель.

Так, увечері 5 серпня з Сектора Гази випустили понад 70 ракет по південних та центральних районах Ізраїлю. Більшість ракет перехопила система протиракетної оборони «Залізний купол». Армія оборони Ізраїлю завдавала ударів у відповідь і ще вдарила по інших цілях, які, як стверджується, були повʼязані з терористичною інфраструктурою «Ісламського джихаду». Про постраждалих не повідомляється.

Армія оборони Ізраїлю також повідомляє про початок широкомасштабної повітряної операції проти «Ісламського джихаду» в Газі. «Наша політика однозначна — той, хто нам загрожує, буде знищений», — заявив міністр оборони Ізраїлю Бені Ганц.

Доповнено: 

Ізраїль станом на 15:20 6 серпня продовжує завдавати ударів по сектору Гази — знищуються об’єкти руху «Ісламський джихад», заявляють у ЦАХАЛі. Операція «Світанок» триватиме тиждень.

Міністерство охорони здоров’я сектору Гази, кероване ХАМАСом, повідомляє, що через атаки загинули 13 людей та 114 отримали поранення. Відомство не вказує, хто це — цивільні чи військові. Ізраїльська сторона про загиблих ще не повідомляла.

Тим часом «Ісламський джихад» продовжує запускати ракети по містах Сдерот, Ашкелон та Ашдод.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024