Західний кордон. Ситуація в пунктах пропуску

15 Січня 2023, 10:50
Ситуація на кордоні 741
Ситуація на кордоні

Станом на 10.00 15 січня пункти пропуску на українсько-польському кордоні працюють у штатному режимі.

Впродовж минулої доби накопичення з легковиків на виїзд з України спостерігались в другій половині дня та ввечері у «Шегинях», «Краківці» та найбільше у «Устилузі». Про це пише ДПСУ.

Сьогодні вранці лише перед пунктом пропуску  «Устилуг» зупинилось близько 20 легковиків. На решті пунктів пропуску черг не зафіксовано в обох напрямках.

За попередню добу, традиційно вночі, спостерігалось у «Раві-Руській», «Грушеві» та найбільше у «Шегинях» та «Краківці» накопичення  на виїзд до Польщі автобусів.

Сьогодні вранці перед пунктами пропуску «Рава-Руська», «Грушів» та «Краківець» очікують від 2 до 6 автобусів. Зі сторони суміжної держави у «Шегинях» 4 автобуси.

Нагадаємо, що перетин кордону залежить від роботи усіх представників контрольних служб, які здійснюють свою діяльність в пунктах пропуску та працівників відповідних служб суміжної сторони.

Також рекомендуємо враховувати можливу нестабільну роботу електронних систем контрольних служб у пунктах пропуску через відключення електроенергії.

Інформацію щодо стану черг з території суміжних держав можна простежити за посиланням https://cutt.ly/6K62Hi1.

Загалом за минулу добу 14 січня західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули 74 тисячі осіб та 17 тисяч транспортних засобів. З України вибули 39 тисяч осіб. 25 тисяч з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови.

До України за минулу добу прослідували 35 тисяч осіб, 32 тисячі з них – громадяни України.

Оформлено 74 вантажівки з гуманітарною допомогою.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024