Порушник біля кордону з Молдовою впав вночі у триметровий рів та кликав на допомогу прикордонників

18 Січня 2023, 09:39
Затриманий порушник 360
Затриманий порушник

Незаконно перетнути кордон на Одещині, ризикуючи життям, вирішив мешканець Запорізької області.

Учора ввечері прикордонникам Білгород-Дністровського загону надійшла інформація про те, що поблизу кордону чутно крики про допомогу. Про це пише ДПСУ.

До місця події одразу вибув прикордонний наряд відділу «Старокозаче», який виявив чоловіка, що виглядав з інженерного рову та благав витягнути його.

Правоохоронці одразу допомогли чолов’язі вибратися.

Наляканий і розгублений порушник розповів, що мав на меті у незаконний спосіб дістатися Республіки Молдова, через обмеження у перетинанні кордону. Проте, втрапити у «пастку» він не розраховував.

Українець пояснив, що за трансфер поближче до кордону заплатив невідомому три тисячі доларів США. Далі, прямуючи у напрямку українсько-молдовського кордону в обхід пунктів пропуску, він в темряві впав у рів, який прикордонники обладнали як інженерне загородження. Звідти не зміг вибратися самотужки, оскільки глибина рову подекуди сягала трьох метрів. У темряві чоловік почув, що у рів затікає вода. 44-річний правопорушник зізнався – зрозумівши, що потрапив у халепу – дуже злякався та почав кликати на допомогу.

Наразі за спробу незаконного перетинання кордону правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024