Західний кордон. Ситуація в пунктах пропуску

18 Січня 2023, 10:30
Кордон 796
Кордон

Станом на 09:30 18 січня пункти пропуску на українсько-польському кордоні працюють у штатному режимі.

Впродовж минулої доби не значні накопичення з легковиків на виїзд з України спостерігались ввечері у «Краківці», «Устилузі» та «Угринові». З боку Польщі у «Краківці» та «Шегинях» зафіксовано накопичення до 20 легкових автомобілів. Загалом, державний кордон в обох напрямках перетнула майже однакова кількість громадян. про це пише ДПСУ.

Сьогодні вранці перед пунктами пропуску черги з легкових автомобілів не спостерігаються. Лише у «Устилузі» очікують близько 10 легковиків на виїзд та з боку суміжної сторони.

За попередню добу, традиційно вночі, зафіксовано у «Шегинях», «Краківці» та «Раві-Руській» накопичення  на виїзд до Польщі автобусів. Сьогодні вранці черги з автобусів відсутні в обох напрямках.

Інформацію щодо стану черг з території суміжних держав можна простежити за посиланням https://cutt.ly/6K62Hi1.

Загалом за минулу добу 17 січня західні кордони України з ЄС та Молдовою (у Чернівецькій області) перетнули 68 тисячі осіб та 18 тисяч транспортних засобів. З України минулої доби вибули 34 тисячі осіб. 21 тисяча з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до Словаччини, Угорщини, Румунії та Молдови. До України за минулу добу прослідували 34 тисячі осіб, 31 тисяча з них –  громадяни України.

Оформили 63 вантажівки з гуманітарною допомогою.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024