Українсько-польський кордон: оптимізували рух вантажних автомобілі

19 Січня 2023, 16:20
Українсько-польський кордон: оптимізували рух вантажних автомобілі 854
Українсько-польський кордон: оптимізували рух вантажних автомобілі

Представники українських та польських прикордонних і митних служб провели робочу зустріч.

Українські та польські прикордонники обговорили порядок здійснення пропускних операцій  вантажних  автомобілів з допустимою максимальною вагою понад 7,5 тонн, без вантажу, в місці запланованого пункту пропуску для автомобільного сполучення «Нижанковичі-Мальховіце». Про це пише ДПСУ.

Обговоривши низку актуальних питань, учасники зустрічі визначили основні завдання та напрямки подальшої співпраці, що в першу чергу забезпечить пришвидшення здійснення пропускних операцій вантажних транспортних засобів та зменшення очікування в черзі.

Також під час зустрічі зауважили, що для належного функціонування прикордонного руху необхідне забезпечення відповідної кількості представників прикордонної та митної служб.

Водночас сторони домовились, що початок пропуску вантажних транспортних у пункті пропуску «Нижанковичі-Мальховіце» відбудеться після завершення всіх організаційно-технічних робіт, спрямованих на комплексну підготовку тимчасової інфраструктури як з українського, так і з польського боку.

Наприкінці зустрічі українські прикордонники подякували польським колегам за плідну співпрацю та всебічну допомогу в такий нелегкий для України час.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024