Українське Радіо тепер можна почути в Мадриді та Барселоні

19 Лютого 2023, 09:45
Українське Радіо тепер можна почути в Мадриді та Барселоні 1850
Українське Радіо тепер можна почути в Мадриді та Барселоні

У Всесвітній день радіо 13 лютого Національне радіо Іспанії розпочало трансляцію Українського радіо в Мадриді та Барселоні.

Сигнал Українського Радіо тепер доступний у цифровому радіомовленні (Digital Audio Broadcasting — DAB), йдеться на Урядовому порталі.

Приймати сигнал можна в Мадриді та Барселоні безкоштовно та без необхідності підключення до інтернету. Досить мати домашній DAB-приймач, який можна придбати в супермаркетах або в інтернет-магазинах, і просканувати всі DAB-станції.

«З початком великої війни Українське Радіо доклало максимум зусиль, аби надавати оперативну інформацію слухачам не лише в Україні, але і за кордоном. Багато європейських мовників зацікавились нашими програмами, вирішили підтримати Україну і ретранслюють сигнал УР. Цифрове ефірне мовлення у Мадриді та Барселоні — чудова нагода зробити зручним доступ до улюбленого радіо українцям в Іспанії», — зазначив виконавчий продюсер Українського Радіо Юрій Табаченко.

Нагадаємо, Українське Радіо — найбільша FM-мережа та найпопулярніше розмовне радіо України, флагманський канал Національної суспільної телерадіокомпанії України. 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024