У Києві чекають на топгостя до роковин повномасштабного вторгнення

20 Лютого 2023, 11:40
Кортеж/фото ілюстративне 1506
Кортеж/фото ілюстративне

До Києва може приїхати хтось із «головних» західних партнерів України. Однак хто саме – поки невідомо.

Важливий візит відбудеться напередодні перших роковин російської агресії проти України. Про це повідомив заступник міністра закордонних справ Андрій Мельник в ефірі національного телемарафону, інформує 24 Канал.

20 лютого у Києві перекрили низку вулиць, зокрема, біля залізничного вокзалу та посольства США. Хто саме приїде до столиці України – поки невідомо.

«Давайте ми поки збережімо цю інтригу і не будемо забігати наперед. Я сподіваюся, що той сюрприз, який готується, що все вдасться. Адже для нас важливо, що напередодні перших роковин агресії, великомасштабної агресії, ми відчуємо і побачимо не лише підтримку на словах, не лише солідарність, але і ще більшу допомогу і так само присутність наших важливих, головних партнерів у Києві», – заявив Мельник.

Зауважимо, що глава МЗС України Дмитро Кулеба скасував анонсовану зустріч з європейськими колегами у Брюсселі. Кулеба не поїхав на зустріч на тлі чуток, що в Київ мають приїхати «топгості» до 24 лютого.

Що нині відбувається у Києві

  • До Києва 20 лютого прибула ізраїльська парламентська делегація на чолі з головою Комітету оборони і міжнародної політики кнесету Юлієм Едельштейном, повідомив надзвичайний і повноважний Посол Ізраїлю в Києві.
  • Зранку 20 лютого був величезний затор у місцевості Святошин та на Нивках.
  • Також повідомляли, що перекрито підземний перехід на Вокзальній – тому треба йти пішки через вокзал.
  • Від посольства США до станції метро Берестейська заборонили паркування – повсюди стоять червоно-білі конуси, багато поліції, є представники ЗМІ.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024