Безкоштовний потяг для українців продовжить курсувати до Німеччини

24 Лютого 2023, 18:30
Безкоштовний потяг для українців/фото ілюстративне 3540
Безкоштовний потяг для українців/фото ілюстративне

Українці й надалі матимуть можливість безкоштовно добратися з польського кордону до Німеччини. Поїзд Перемишль – Ганновер Мессе продовжить виконувати гуманітарні рейси до кінця березня.

Скористатися евакуаційним потягом можуть українські біженці, які вирушають до Німеччини в пошуках прихистку від війни, інформує 24 канал з посиланням на телеграм-канал «Перемишль – Ганновер Мессе гуманітарний поїзд».

Поїзд вирушатиме з Перемишля по непарних датах впродовж усього березня. Кінцева станція – Ганновер Мессе, а дорогою передбачена лише одна транзитна зупинка – у Франкфурті-на-Одері. У зворотному напрямку до Польщі поїзд не братиме пасажирів.

Графік руху поїзда Перемишль – Ганновер Мессе на березень:

  • Перемишль – відправлення о 22:30 кожного непарного числа місяця;
  • Франкфурт-на-Одері – транзитна зупинка о 10:00 (+-1 година);
  • Ганновер Messe/Laatzen – прибуття о 16:00 (+-1 година).

Квитків на цей рейс у продажу немає, бронювання місця також не передбачене. Посадка у вагони відбувається у форматі «живої черги» з дотриманням пріоритетності. Відтак, спочатку заходять люди з браслетами від польського Червоного Хреста, потім сім'ї з дітьми, люди похилого віку та люди з інвалідністю, а далі – усі інші.

Тож щоб скористатися цим поїздом, слід очікувати на платформі у Перемишлі у вказаний час. Зорієнтуватися на місці допоможуть волонтери та працівники Червоного Хреста.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024