Під час війни міжнародні організації виплатили українцям шість мільярдів гривень

06 Березня 2023, 20:05
Під час війни міжнародні організації виплатили українцям шість мільярдів гривень 1740
Під час війни міжнародні організації виплатили українцям шість мільярдів гривень

Уже рік в Україні функціонує платформа «єДопомога», на якій підтримку у вигляді грошей, ліків, продуктів харчування та інших речей можуть отримати всі, хто цього потребує.

За цей час з її допомогою українці отримали 6 млрд гривень від міжнародних організацій, 22 530 сімей отримали харчі, ліки та паливо від волонтерів на загальну суму майже 7 млн гривень, інформують у Мінсоцполітики.

Більшість благодійників, які допомагають через платформу, — українці (2432). Зареєстрованих іноземців — 633, не зареєстрованих благодійників — 1585. Кошти надходили з 50 країн світу. 

Нагадаємо, наразі залишити заявку на отримання грошової допомоги від міжнародних організацій через платформу не можна — у зв'язку з поданням понад 10 тисяч таких заявок, їх збір тимчасово припинили. 

Проте на ній можна залишити заявку на отримання продуктів, засобів гігієни, ліків, одягу та інших необхідних товарів. Окрім цього, кожен охочий може стати благодійником і допомогти за однією з поданих заявок. Зробити це можна за посиланням

Читайте також: Українці можуть отримати допомогу від благодійників з усього світу

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024