На Волині відбулась міжнародна наукова конференція

10 Березня 2023, 11:25
У Володимирі відбулась міжнародна наукова конференція 538
У Володимирі відбулась міжнародна наукова конференція

У Володимирі 9 березня розпочався захід, який об’єднав близько двох десятків істориків з Польщі та України – дослідників давньої історії племені готів. 

На міжнародну наукову конференцію «Готський шлях: спільна історична подорож в минуле» завітали партнери Володимирської громади із гміни Грубешова, зокрема вуйт Томаш Зайонц, інформує на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Ігор Пальонка.

Проведення міжнародної конференції – один із останніх етапів реалізації спільного польсько-українського проєкту «Готський шлях: спільна історична реконструкція та віртуальна подорож в минуле», який розпочався ще в липні 2021 року за фінансової підтримки ЄС.
«В межах проєкту, вчасній реалізації якого спершу завадила пандемія, а потім війна, була придбана мультимедійна тач-панель, з допомогою якої можна більше дізнатись про готів, а також створено сайт, дитячий мультфільм та окрему експозицію у нашому історичному музеї.

Вдячний усім, хто долучився до реалізації даного проєкту та особлива подяка польським партнерам за ту підтримку, яку вони надають з початку повномасштабного вторгнення. Впевнений, що разом ми виборемо перемогу та реалізуємо в майбутньому багато цікавих проєктів», – йдеться у повідомленні.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024