У німецькому Гамбурзі сталася стрілянина у церкві: є загиблі та поранені

10 Березня 2023, 09:05
У німецькому Гамбурзі сталася стрілянина у церкві 1297
У німецькому Гамбурзі сталася стрілянина у церкві

Щонайменше семеро людей загинули і ще вісім були поранені внаслідок стрілянини у четвер, 9 березня, в одній із церков релігійної організації Свідки Єгови у Гамбурзі на півночі Німеччини.

Поліція вважає, що серед загиблих може виявитися сам злочинець, інформує DW.

Поліція підтвердила напад із вогнепальною зброєю в церкві в гамбурзькому районі Гросс Борстель, але не назвала кількість жертв. Крім того, підтверджено, що у всіх загиблих на тілі виявлено кульові поранення. Події сталися в районі 21.00 за місцевим часом. Даних про можливі мотиви злочину поки що немає.

Поліція повідомила, що в районі НП проходить «великомасштабна розшукова операція»

Пізніше у поліції повідомили, що правоохоронні органи не мають жодних свідчень того, що нападник або нападники могли втекти з місця злочину і скасували сигнал тривоги про «надзвичайну небезпеку». Поліція вважає, що серед загиблих може виявитися і сам стрілець, і що злочин було скоєно в стані сліпої невмотивованої агресії.

На користь цієї версії свідчить те, що, після того, як поліцейські прибули на місце події, у будівлі пролунав ще один постріл, а потім на одному з верхніх поверхів було виявлено тіло «смертельно пораненої людини», яка і може виявитися злочинцем. Представник поліції підкреслив, що під час операції правоохоронці не зробили жодного пострілу.

Читайте також:  Німеччина та Україна провели спільну операцію проти хакерів

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024