Камінь-Каширська громада отримала авто від партнерів із Латвії

19 Березня 2023, 12:39
Авто 1083
Авто

Офіційна делегація Камінь-Каширської міської ради на чолі з першим заступником Камінь-Каширського міського голови Анатолієм Шевчиком перебувала з робочим візитом в Республіці Польща.

Про це повідомляють на веб-сайті Камінь-Каширської громади.

Під час офіційного візиту відбулася зустріч з виконавчим директором муніципалітету Південне Курземе Улдісом Варною та заступником голови  муніципалітету Південне Курземе Андрісом Янковскісом, фахівчинею відділу зі зв’язками з громадськістю муніципалітету Південне Курземе Крістіною  Дундур, які безкоштовно передали Камінь-Каширській міській раді два вантажних автомобілі VW TRANSPORTERMERCEDES BENZ VITO 111 вартістю 16 тисяч євро від муніципалітету Південе Курземе Латвійської Республіки.

В зустрічі брав участь керівник Камінь-Каширського виробничого управління житлово-комунального господарства Олександр Зрум.

Вантажні автомобілі з Латвії вже передані Збройним силам України для виконання бойових завдань. Латиські друзі також передали гуманітарну допомогу українським захисникам.

Передача техніки Камінь-Каширській територіальній громаді відбувалася відповідно до Договору про співпрацю самоврядування Південно Курземського краю Латвійської Республіки і Камінь-Каширською міською радою.

Міжнародне українсько-латишське побратимство між Камінь-Каширською міською радою та муніципалітетом Південне Курземе стало завдяки участі у проєкті Асоціації малих міст України та Спілки місцевого самоврядування Латвії «Місцеве самоврядування об’єднує світ заради миру!».

Під час візиту делегати також обговорили про подальшу безкоштовну передачу автобусів Збройним силам України.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024