Українцям пропонують гранти для безкоштовного навчання у іноземних вишах

28 Березня 2023, 20:15
Українцям пропонують гранти для безкоштовного навчання у іноземних вишах 2185
Українцям пропонують гранти для безкоштовного навчання у іноземних вишах

UNICEF пропонує українцям отримати п'ять популярних європейських грантів для навчання. 

Завдяки ним українська молодь матиме можливість здобути освіту в університетах за кордоном, повідомляють у Мінреінтеграції.

Грантів на навчання в іноземних вишах буде 5, зокрема:

  • Chevening – це програма для магістрів, яку фінансує британський уряд. Стипендія покриває навчання та дає можливість пізнавати культуру Сполученого Королівства. Набір на навчання починається у серпні.
  • Fulbright – це програма для студентів, викладачів і вчених. Вона підтримується урядом США. Окрім навчання, є можливість для досліджень. Заявки можна подати до 16 травня.
  • Eiffel Excellence Scholarship – програма фінансується французьким урядом. Вона створена для навчання магістрів і докторантів у будь-якій галузі знань. Набір відкривають восени. Взяти участь можуть магістри віком до 25 років, докторанти – до 30.
  • Swiss Government Excellence Scholarships – ця програма також для магістрів і докторантів. Її фінансує швейцарський уряд. Пропонується два типи стипендій – дослідницькі й мистецькі. Набір починається на початку серпня.
  • Holland Scholarship – програма підтримується урядом Нідерландів. Студенти можуть здобути ступінь бакалавра або магістра. Кінцевий термін подання заявки – 1 травня та 1 червня 2023 року.

Читайте також: ЛНТУ пропонує безкоштовне навчання для громадян Польщі

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024