В Ужгороді презентували експозиції румунського фотоклубу Varadinum

01 Квітня 2023, 10:24
Презентація фотовиставки 775
Презентація фотовиставки

Презентація експозиції румунського фотоклубу Varadinum (м. Орадя) «Ми є Варадінум» за ініціативи Спілки фотохудожників Закарпаття відбулася 31 березня в обласному краєзнавчому музею ім. Тиводара Легоцького в Ужгороді.

Про це йдеться на сторінці у фейсбуці міськради.

Фотовиставка охоплює 55 робіт, серед яких найбільше портретів і пейзажів, зроблених фотомитцями з сусідньої до Закарпаття країни.

Заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай привітав румунських гостей та відвідувачів виставки, подякував фотохудожникам за креативні роботи, які презентували на експозиції, запросив до подальшої співпраці та обміну культурними напрацюваннями. Також Василь Гомонай вручив подяки міської ради очільнику та представникам фотоклубу «Varadinum».

Участь у відкритті взяла і заступниця начальника управління культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Ольга Василиндра.

Куратор виставки, голова правління творчої спілки «Спілка фотохудожників Закарпаття» Володимир Ньорба розповів про співпрацю з румунським фотоклубом. Спілкувалися також про шлях осередку, нагороди й досягнення, роботу над розвитком фотомитців тощо.

Виставка триватиме до 15 квітня.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024