Україна буде в ЄС і це аргумент, чому варто інвестувати в нашу країну, – Шмигаль

27 Квітня 2023, 08:05
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль 423
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль

Україна буде членом Європейського Союзу, і це один з аргументів того, чому італійському бізнесу варто інвестувати в Україну.

Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль написав у Телеграмі після того, як у Римі взяв участь у Конференції з відновлення.

«Виступи прем’єр-міністерки Італії Джорджи Мелоні, президента України Володимира Зеленського, а також участь у заході сотень італійських та українських компаній, бізнесів та асоціацій — сигнал, що ми маємо спільну зацікавленість в реалізації проєктів відбудови», – зазначив глава уряду.

Читайте детально в ексклюзивному репортажі Італія інвестує в економічне диво України: головні цифри і заяви Римської конференції з відбудови

Шмигаль запросив італійські компанії інвестувати в Україну та вже втілювати проєкти відновлення. Адже ті, хто інвестує в Україну зараз, отримають найкращі можливості та перспективи під час реалізації Великого плану відновлення, підкреслив він.

Нагадаємо, Українсько-італійська конференція з відбудови України проходить 26 квітня в Римі.

Українська делегація на чолі з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем надасть інформацію безпосередньо про те, що необхідно для відновлення країни. Участь у заході беруть близько 700 гостей, включаючи представників ділового світу, основних міжнародних фінансових інституцій і торговельних асоціацій.

Читайте також:  

***

Участь редакції Район.Закордон у Двосторонній конференції з відновлення України стала можлива за підтримки Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX. Також дякуємо за організацію зустрічей в Римі політичному аналітику Європейського парламенту Олександру Лазуці та Тібо Музергу-старшому раднику офісу Міжнародного Республіканського Інституту в Римі. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024