Рівненщина отримала гуманітарну допомогу з Королівства Нідерландів

06 Травня 2023, 14:21
Рівненщина отримала гуманітарну допомогу з Королівства Нідерландів 333
Рівненщина отримала гуманітарну допомогу з Королівства Нідерландів

Представники ветеранської організації поліцейських із міста Ейберген (Королівство Нідерландів) привезли на Рівненщину понад чотири тонни гуманітарної допомоги. Зокрема, медичний інвентар, засоби гігієни, необхідні побутові речі та продукти харчування.

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль зустрівся із представником зазначеної організації Яном Бішепом та подякував йому за підтримку, йдеться на сайтіОДА.

Як розповів Віталій Коваль, це вже другий приїзд Яна Бішепа в Рівненську область. Він понад 30 років пропрацював в поліції міста Ейберген. Тепер, разом з колегами, збирають гуманітарну допомогу для наших поліцейських і військових. 

Керівник області поінформував, що під час зустрічі сторони обговорили питання реабілітації наших військових, зокрема, потреби закладів охорони здоров’я області у відповідному обладнанні та можливість навчання наших реабілітологів в медзакладах Нідерландів.

«Обговорили з Яном і підтримку Клеванського госпіталю ветеранів війни. Він, як ніхто розуміє, що нашим захисникам потрібна не лише допомога, а й реабілітація. Домовилися, що направимо офіційний лист їхній організації з переліком необхідного обладнання для медзакладу. Особливо важливий інвентар для реабілітації військових», - повідомив Віталій Коваль.

Читайте також: Гуманітарна акція: ЄС вводить виключення з санкцій, щоб полегшити доставку допомоги

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024