На заводі Mercedes у Німеччині сталася стрілянина – ЗМІ

12 Травня 2023, 09:35
На заводі Mercedes у Німеччині сталася стрілянина – ЗМІ 498
На заводі Mercedes у Німеччині сталася стрілянина – ЗМІ

На південному заході Німеччині на заводі автовиробника Mercedes чоловік відкрив стрілянину, унаслідок чого загинули двоє людей.

 Інцидент стався у німецькому місті Зіндельфінген, неподалік міста Штутгарт, повідомляє Укрінформ з посиланням на Associated Press.

За інформацією речника прокуратури Штутгарта, підозрюваного, 53-річного чоловіка, взяли під варту. Поліція отримала перші виклики екстреної допомоги близько 07:45 за місцевим часом у четвер, повідомила речниця поліції. 

За даними поліції, обом жертвам було по 44 роки. Жодних подробиць щодо загиблих або мотиви нападника надано не було. Усі учасники інциденту працювали на логістичну компанію Rhenus.Mercedes-Benz у заяві зазначила, що двоє людей загинули на заводі у Зіндельфінгені, і що компанія «глибоко шокована та засмучена трагічною новиною».

На розгалуженій фабриці німецького автовиробника у Зіндельфінгені працює близько 35 000 працівників, які виробляють люксові седани Е- та S-класу, а також купе CLS і GLC, повідомляється на сайті Mercedes-Benz. Тут також розташовані відділи планування, закупівель, розробки та дизайну.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024