У Рівному волонтери з Великої Британії пригощають піцою переселенців та людей у скруті

26 Січня 2023, 09:40
У Рівному волонтери з Великої Британії пригощають піцою переселенців та людей у скруті 764
У Рівному волонтери з Великої Британії пригощають піцою переселенців та людей у скруті

У Рівному 25 січня волонтери з Великої Британії безоплатно пригощали піцою переселенців, малозабезпечені родини та людей старшого віку. 

З благодійною ініціативою до міста на два дні прибули представники Шотландського фонду «Siobhans trust». Про це пише Суспільне.

Максим переїхав до Рівного з Дружківки, що на Донеччині. Почувши, що шотландський благодійний фонд годуватиме піцою переселенців та людей у скруті, вирішив прийти та посмакувати випічкою.

25 січня волонтери роздавали таку допомогу біля гуртожитку на вулиці Пластовій. Загалом в Україні таку акцію проводять упродовж пів року. Серед волонтерів 19-річний Джо Роблес з Лондона:

"Я тільки що завершив школу і не пішов до коледжу чи університету, я шукав, де б подорожувати. Мій кузен Фін повернувся додому на Різдво і сказав, що поїде знову. І я тут близько двох тижнів, тут дуже круто, я отримую задоволення від України. Тут дуже класні люди".

А волонтер Фін Рідл приїхав до України, аби підтримати український народ.

Готують піцу швидко — у печі при високій температурі.

 

"Ці піци нам дають безплатно як напівфабрикати. Ми попередньо розморожуємо їх і тут починаємо готувати", — пояснив Джо Роблес.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024