Закарпатські комунікаційники взяли участь у тренінгу за Проєктом ЄС «Підтримка стратегічних комунікацій в Україні»

13 Травня 2023, 09:15
Закарпатські комунікаційники взяли участь у тренінгу за Проєктом ЄС «Підтримка стратегічних комунікацій в Україні» 301
Закарпатські комунікаційники взяли участь у тренінгу за Проєктом ЄС «Підтримка стратегічних комунікацій в Україні»

Команда департаменту стратегічних комунікацій, національностей та релігій Закарпатської ОВА і фахівці профільного підрозділу Мукачівської РВА взяли участь у тренінгу в межах Проєкту Євросоюзу «Підтримка стратегічних комунікацій в Україні».

Протягом трьох днів разом з експерткою з комунікацій і представницею Проєкту Оленою Лобовою учасники поглибили свої знання щодо особливостей планування й реалізації комунікаційних кампаній. Окремо зупинилися на кризових комунікаціях і сучасних інструментах управління ними. Про це йдеться на сайті Закарпатської ОДА.

«Наші тренінги спрямовані на те, щоб підвищити потенціал, «наростити м'язи» комунікаційників, які працюють в ОВА і районах; дати їм знання та навички, що необхідні в роботі; надихнути і показати, яка їхня роль і роль їхньої щоденної роботи в загальних стратегічних комунікаціях країни, – зазначила Олена Лобова. – Це теж джерело натхнення для нас, комунікаційників. Це дозволяє розуміти роль своєї начебто маленької справи, розуміти, куди рухається країна в цілому та як змінюється усвідомлення самих себе перед світом і перед собою».

Директор департаменту стратегічних комунікацій, національностей та релігій Закарпатської ОВА Роман Молдавчук розповів, що для працівників дуже важливо поглиблювати знання у сфері комунікацій – стратегічних і кризових зокрема.

«З початку повномасштабного вторгнення перед нами з'явилися нові виклики, на які довелося й доводиться оперативно реагувати. Важливо ділитися своїм успішним досвідом з колегами та обговорювати реалізацію запланованих комунікаційних кампаній. Навчання протягом цих трьох днів було надзвичайно корисним для працівників кожного з управлінь нашого департаменту, тож з новими знаннями й ідеями будемо працювати ще більш ефективно», – прокоментував Роман Молдавчук.

Такі тренінги на запит Міністерства культури та інформаційної політики України за сприяння Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки в межах Проєкту ЄС «Підтримка стратегічних комунікацій в Україні» з представниками профільних підрозділів органів державної влади вже провели в кількох регіонах країни.

Тренерка Олена Лобова також відзначила, що в обласних військових адміністраціях сильні комунікаційні підрозділи, котрі добре розуміють, що відбувається в їхніх регіонах, і мають велике бажання втілювати ті цілі, які стоять зараз перед державою.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024