Послуга з обміну посвідчення водія відтепер доступна в Іспанії

14 Травня 2023, 15:13
Водійське посвідчення 435
Водійське посвідчення

Послуга обміну посвідчення водія надається у центрі ДП «Документ» у Валенсії

Іспанія стала шостою країною, де можна отримати послугу обміну українського посвідчення водія на таке ж українське. А центр ДП «Документ» у Валенсії — десятий такий, у якому можна обміняти посвідчення водія та отримати інші державні послуги України за кордоном. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України

Завдяки співпраці сервісних центрів МВС, Державної міграційної служби України та Міністерства закордонних справ України у мобільно-технічних комплексах «Паспортного сервісу» можна отримати не тільки паспортні послуги, а й послугу обміну посвідчення водія.

Послуга обміну посвідчення водія актуальна, коли:

  • у наявного вичерпався термін дії;
  • написи на пластиковому бланку стерлись і не читаються;
  • особа змінила дані — прізвище, ім’я, по-батькові;
  • водій бажає замінити старе посвідчення на нове.

Мобільно-технічні комплекси обслуговування громадян «Паспортний сервіс» у місті Валенсія розташовані за адресою: Xàtiva, 46007, поряд зі станцією метро та залізничним вокзалом.

 

Графік роботи: понеділок — субота, з 9:00 до 18:00. Послуги поки що надаються у порядку «живої черги».

Звертаємо увагу, що на час дії воєнного стану в Україні медична довідка не є обов’язковою для обміну посвідчення водія. Також, що за кордоном послуга відновлення втраченого чи викраденого посвідчення водія поки не надається. Обов’язковою умовою обміну посвідчення водія у Валенсії є наявність фізичного документа, який підлягає такому обміну. 

Центри «Паспортного сервісу», крім України, знаходяться ще у Польщі, Чехії, Словаччині, Туреччині та Німеччині. З усіма адресами відокремлених підрозділів ДП «Документ» можна ознайомитися на офіційному сайті

 

.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024