Канада відкрила ринок для молочної продукції з України

14 Червня 2023, 16:35
Канада відкрила ринок для молочної продукції з України 274
Канада відкрила ринок для молочної продукції з України

Канада відкрила новий ринок для української продукції, зокрема для молока та молочної продукції.

Про це повідомляє пресслужба Державної служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

«Завдяки спільній роботі Держпродспоживслужби та МЗС відкрито новий ринок для збуту продуктів українського виробництва, а саме молока та молочних продуктів до Канади», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що пояснення до вимог законодавства Канади, які стосуються виробників молочних продуктів та які вказані у зоосанітарному сертифікаті опубліковано на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби.

Для того, щоб розпочати експорт харчових продуктів оператор ринку має звернутися до територіального органу служби за місцем розташування потужності.

Наразі для українських виробників молока і молокопродуктів відкриті ринки: Азербайджану, Алжиру, Аргентини, Боснії та Герцеговини, Великої Британії, Домініканської Республіки, Ізраїлю, Іраку, Йорданії, Канади, Катару, Кенії, Китаю, Кувейту, Республіки Ліван, Лівії, Марокко, Молдови, ПАР, Північної Македонії, Саудівської Аравії, Таджикистану, Тунісу, Туреччини, Туркменістану, Узбекистану, Чорногорії та Японії. А також ринки Європейського Союзу та Євразійського Союзу.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024