Українців за кордоном запрошують долучитися до поетичного флешмобу

17 Серпня 2023, 18:45
Українців за кордоном запрошують долучитися до поетичного флешмобу 1536
Українців за кордоном запрошують долучитися до поетичного флешмобу

Українців, які перебувають у країнах Європейського Союзу і хочуть підкреслити свою українську ідентичність, запрошують долучитися до поетичного флешмобу. 

Найкращі учасники матимуть можливість поїхати в Брюссель та побачити установи ЄС на власні очі, інформують на сторінці представництва Європейського Союзу в Україні (European Union in Ukraine) у фейсбуці.

Аби взяти участь у флешмобі:
  • Продекламуйте уривок із вірша Василя Симоненка «Ти знаєш, що ти — людина» та запишіть коротке відео. Бажано — біля архітектурної пам'ятки однієї з країн ЄС.
  • До 1 вересня опублікуйте відео в соцмережах із хештеґом #РазомТворимо та обовʼязково позначте сторінку European Union in Ukraine у Facebook та Instagram – https://www.instagram.com/euinua/.
  • Завантажте ролик на файлообмінник (Google Drive, Dropbox, OneDrive, WeTransfer, Fex.Net, DropMeFiles тощо) та заповніть анкету учасника флешмобу 👉 bit.ly/EU_poetic_flashmob. Не забудьте вказати, в якій саме країні ЄС ви перебуваєте.

Технічні вимоги до відео:

• тривалість — щонайбільше 1 хв;

• будь-який спосіб знімання: смартфон чи камера;

• горизонтальний або вертикальний формат, високе розширення, якість 720p, 1080p або 4K.

Флешмоб триває до 1 вересня 2023 року.

Найкращі відеороботи планують змонтувати в єдиний ролик від Представництва ЄС, який покажуть на українських телеканалах в кінці 2023 року. 

Автори найкращих відео зможуть взяти участь в освітньому візиті до Брюсселя та відвідати установи Європейського Союзу. 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024