Кейт Міддлтон зустрілася у Британії з біженцями з України

05 Жовтня 2023, 09:35
Кейт Міддлтон зустрілася у Британії з біженцями з України 1227
Кейт Міддлтон зустрілася у Британії з біженцями з України

Принцеса Вельська Кейт Міддлтон звернулася до народу України. Дружина принца Вільяма залишила душевне послання в центрі допомоги біженцям у Бракнелі. 

Монарша особа підписала одну з коробок з гуманітарною допомогою, яку невдовзі планують відправити в Україну, повідомляє Daily Mail.

Дружина принца Вільяма підписала коробку словами: «Ми всі думаємо про вас» та залишила відбиток своєї руки на дереві миру, створеному на честь першої річниці російського вторгнення в лютому 2022 року.

Зазначається, що її візит був приурочений до першої річниці центру, створеного у жовтні 2022 року двома жінками з Брекнела, що хотіли допомогти українцям, які тікали від розв’язаної Росією війни в Україні. 

Міддлтон також подякувала британським та українським волонтерам за допомогу біженцям з України і поспілкувалася з психологом, яка проводить щотижневі сеанси для переміщених українців, щоб обговорити труднощі адаптації до життя у Британії.

Також в рамках свого візиту дружина принца Вільяма долучилася до роботи центру, зокрема допомогла пакувати їжу, одяг та інші речі, які будуть відправлені в Україну.

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон відвідувала Український громадський центр у місті Рединґ.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024