«Укрпошта» знизила тарифи та терміни доставки посилок до Канади

01 Листопада 2023, 08:45
«Укрпошта» знизила тарифи та терміни доставки посилок до Канади 4135
«Укрпошта» знизила тарифи та терміни доставки посилок до Канади

Тарифи «Укрпошти» на доставку посилок до Канади знизили на 10%, а з країни – на 20%. 

Термін отримання відправлення теж стане коротшим, повідомляє Район.Закордон з посиланням на гендиректора «Укрпошти» Ігоря Смілянського.

«Дякуючи нашій міжнародній команді та партнерам з канадської пошти, ми відкриваємо для наших клієнтів 6200 відділень Пошти Канади і знижуємо тарифи на доставку посилок з Канади в Україну на 20% та з України до Канади – на 10%», – написав він.

Гендиректор також зазначив, що тепер не потрібно буде їхати в Торонто чи в Онтаріо для відправлення посилки. Так, надсилати відправлення можна з будь-якого відділення Canada Post в Україну і відповідно з України на будь-яку адресу отримувача по всій Канаді.

Окрім того, «Укрпошта» продовжує дію 18% знижки на доставку дрібних пакетів Prime до 2 кг і в 2024 році.

Смолянський зазначив, що такий вид відправлень є найпопулярнішим серед українців, адже весь шлях таких дрібних пакетів відстежується онлайн, а доставка здійснюється в пріоритетному порядку на адресу отримувача. Ціна стартує від 7,5 доларів за відправлення.

До того ж, відправлення з України у Канаду прибуватимуть до трьох аеропортів, а не до одного, як раніше. Йдеться про Торонто, Монреаль та Ванкувер. Таким чином, час доставки по самій Канаді складе від 1 до 4 днів, а з будь-якого населеного пункту України на адресу призначення в Канаді – від 8 до 16 днів.

Оформити відправлення можна у відділеннях «Укрпошти» та онлайн – в особистому кабінеті та мобільному застосунку. При онлайн-оформленні посилок та EMS клієнти отримують також welcome-знижку 3%, а для відправлень Prime діє автоматична система лояльності до 10%.

Нагадаємо, у вересні стало відомо, що «Укрпошта» знизила вартість доставки посилок з України за кордон до 18%.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024