«Район. Закордон» відтепер можна послухати у додатку Spotify

07 Листопада 2023, 19:35
«Район. Закордон» відтепер можна послухати у додатку Spotify 1752
«Район. Закордон» відтепер можна послухати у додатку Spotify

Ютуб-Програму «Район. Закордон» відтепер можна послухати у додатку Spotify. 

Така можливість з'явилася завдяки участі в інноваційному освітньому проєкті «Impact Podcast». У ньому беруть участь учасники з України, Молдови, Грузії та Білорусі. 

Ютуб-програма «Район.Закордон» у своїх ефірах пояснює зовнішні політичні процеси, які впливають на формування суспільно-політичної думки українців. Як світ взаємодіє з Україною насправді без міфів. 

Проєкт «Impact Podcast» має на меті надати учасникам знання та інструменти для розпізнавання пропаганди, підвищити їхні навички медіаграмотності та створити власний подкаст під керівництвом досвідчених професіоналів. Ініціативу реалізації проєкту підтримала Незалежна медіапрофспілка України (НМПУ) у рамках Конкурсу ідей громадянської освіти Східноєвропейської асоціації громадянської освіти (EENCE) за фінансової підтримки та підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Послухати епізод подкасту Район.Закордон  про підтримку України в ЄС можна ТУТ.

Послухати епізод подкасту Район.Закордон  про реакцію ЄС на війну в Ізраїлі, витівки Віктора Орбана та перемогу на виборах проросійського політика Фіцо можна ТУТ.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024