Вбивство українки в Німеччині: з'явились нові деталі справи

15 Березня 2024, 12:05
Вбивство українки в Німеччині. Фото з відкритих джерел 5773
Вбивство українки в Німеччині. Фото з відкритих джерел

У справі вбивства 27-річної українки у Німеччині з'явились нові подробиці.

Німецька поліція розповіла, що 7 березня на греблі річки Рейн поблизу Гоккенгайма виявили тіло 27-річної жінки. Правоохоронці спочатку не могли встановити особу українки. Втім, згодом, коли знайомі почали шукати зниклих громадянок нашої держави, вдалося з'ясувати, що загибла – Маргарита Разазпише Обозреватель.

Тіло загиблої Маргарити виявив один з перехожих. А вже під час розтину підтвердилася інформація про те, що 27-річна українка зазнала «зовнішнього насильства» перед тим, як її вбили.

Відомо, що востаннє живими Маргариту, її маму та новонароджену донечку бачили у ресторані в місті Брухзаль. Знайома родини Аріна Якубовська зазначила, що вони там перебували з новою знайомою, котру звати Інна. Вона мешкає у Вальдорфі та допомагає біженцям з України.

Знайома зауважила, що мама з донькою знайшли цю жінку в одній із груп у соціальних мережах. Інна пропонувала їм допомогу з оформленням документів як на дитину, так і з пологовим будинком. Утім, ніхто достеменно не знає, хто ця жінка насправді.

Читайте також:  У Німеччині вбили біженку з України, шукають її матір та доньку

Після зустрічі у ресторані Маргарита з мамою та донечкою зникли безвісти. Пізніше тіло Маргарити знайшли. Також зникли акаунти загадкової Інни у телеграмі та інших соціальних мережах.

Маргарита зі своєю мамою Мариною Стеценко виїхали до Європи влітку 2023 року. Спершу жінки потрапили до Словаччини. Оголошення 27-річної українки, в якому вони шукають помешкання на 3 – 4 місяці, збереглося в одній з груп.

Уже наприкінці листопада 2023 року жінки шукали помешкання у Німеччині, у районі Мангейма, земля Баден-Вюртемберг. Тоді Маргарита зауважила, що їх необхідне житло на тривалий термін, адже одна з них народжуватиме через півтора місяця. Українка пообіцяла, що оплатить через джоб-центр, адже жінок оформили як осіб, які у Німеччині шукають притулку.

Відомо, що донечку вона народила вже у січні. Дитині було лише п'ять тижнів на момент загибелі її матері.

Родина Маргарити родом з Карлівки, що на Полтавщині. До 24 лютого 2022 року українка мешкала у Харкові. Як зауважили її знайомі, з батьком новонародженої донечки вона не спілкувалася. Рідна сестра Маргарити залишилася в Україні. Втім, наразі жодних деталей не розповідає.

Нагадаємо, наразі по даному факту триває розслідування спеціальної комісії для встановлення точних обставин злочину.

Мама Маргарити Марина Стеценко. Фото з соцмереж
Мама Маргарити Марина Стеценко. Фото з соцмереж

Маргарита Разаз. Фото з соцмереж
Маргарита Разаз. Фото з соцмереж

Рита з донькою, яку народила у січні. Фото з соцмереж
Рита з донькою, яку народила у січні. Фото з соцмереж

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024