Вбивство українки в Німеччині: поліція виявила тіло ще однієї жертви

20 Березня 2024, 16:50
Вбивство українки в Німеччині. Фото з відкритих джерел 794
Вбивство українки в Німеччині. Фото з відкритих джерел

В Німеччині виявили тіло 51-річної жінки, яка, ймовірно, є матір'ю 27-річної біженки з України, яку нещодавно вбили.

20 березня водолази виявили тіло жінки в озері неподалік Бад-Шенборна, повідомляє Район.Закордон з посиланням на видання Bild.

Згідно з попередніми даними слідства, підозрювані у вбивстві спочатку вбили 51-річну жінку, а вже через кілька годин й 27-річну українку. Наразі поліція чекає на результати розтину тіла.

Відомо, що востаннє живими Маргариту, її маму та новонароджену донечку бачили у ресторані в місті Брухзаль. Знайома родини Аріна Якубовська зазначила, що вони там перебували з новою знайомою, котру звати Інна. Вона мешкає у Вальдорфі та допомагає біженцям з України. Знайома зауважила, що мама з донькою знайшли цю жінку в одній із груп у соціальних мережах. Інна пропонувала їм допомогу з оформленням документів як на дитину, так і з пологовим будинком. Утім, ніхто достеменно не знає, хто ця жінка насправді.

Нагадаємо, 7 березня на греблі річки Рейн поблизу Гоккенгайма виявили тіло 27-річної жінки. Правоохоронці спочатку не могли встановити особу українки. Втім, згодом, коли знайомі почали шукати зниклих громадянок нашої держави, вдалося з'ясувати, що загибла – Маргарита Разаз. Тіло загиблої Маргарити виявив один з перехожих. А вже під час розтину підтвердилася інформація про те, що 27-річна українка зазнала «зовнішнього насильства». 

15 березня з'явилась інформація, що поліція знайшла маленьку доньку вбитої українки та затримала імовірних убивць.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024