Архів новин за 25 Січня 2023

22:01
Лукашенко знову бреше! Цього разу самопроголошений президент озвучив вигадку, нібито Україна пропонувала білорусі укласти «пакт о нєнападєнії».
22:01
Як принцеса Вельська Кейт Міддлтон відвідувала Український громадський центр у місті Рединґ.
20:01
Волинська митниця завершила провадження і передає до суду справу про порушення митних правил іноземцем, який намагався вивезти з України підбірку художніх творів французькою мовою.
18:01
Рожищанка Тетяна Коренга вже 19 років живе в Італії. З початком повномасштабної війни вона разом із чоловіком Юрієм Грубером з допомогою спільного бізнесу почали допомагати українцям, які опинилися у скруті.
18:01
«Бізнес. Район» пропонує ознайомитися з результатами фокус-групових досліджень, аби дізнатися чим в умовах війни живе український експорт.
18:01
На 18-й позачерговій сесії Комітету Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО (КВС) об’єкт «Історичний центр міста-порту Одеса» включили до Списку Всесвітньої спадщини під загрозою.
17:01
Російські медіа поширили повідомлення, що нібито російська розвідка отримала підтвердження того, що ЗСУ зберігають зброю та боєзапаси, отримані від Заходу, на атомних електростанціях.
16:01
У Волинському та Рівненському інфопросторі поширили інформацію про те, що начебто на території цих областей висадився білоруський десант.
16:01
Крила від національного костюма Вікторії Апанасенко для конкурсу «Міс Всесвіт» продали на благодійному аукціоні за 10,1 тисячі доларів, а отримані кошти передадуть організації Kind Deeds для купівлі протезів українським військовим.
16:01
У фейсбуці поширили інформацію про те, що житель міста Куп’янськ Харківської області нібито намагався вивезти з України місцевий пам’ятник байбаку.
15:01
У ПАРЄ презентували соціальну ініціативу The red dress – мистецький проєкт, над яким працювали 372 людини з 50 країн світу, до якого й долучилися українки.
13:01
На Закарпатті до суду скерували обвинувальний акт щодо жителя Виноградова за фактом незаконного зберігання і транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів.
12:01
Уряд Німеччини у середу прийняв рішення про надання українським збройним силам основних бойових танків Leopard-2.
12:01
Дві українські пам’ятні монети, відкарбовані Банкнотно-монетним двором НБУ, увійшли до 10 найкращих монет світу та перемогли у двох номінаціях престижного конкурсу «Монета року» від авторитетного нумізматичного видання World Coin News.
12:01
Люди, які виїхали з України, перебувають у зоні особливого інтересу злочинних організацій, в тому числі торговців людьми.
12:01
Угорські медіа почали дезінформаційну кампанію з дискредитації українських військових.
12:01
У 2022 році охоплення цифрової екосистеми Ukraine.ua, яка об’єднує офіційний сайт України та сторінки нашої держави в соціальних мережах, перевищило 1 мільярд.
11:01
З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України майже 34 мільйони громадян пройшли прикордонний контроль.
11:01
Студентка факультету міжнародних відносин Анна Климовець представляла Волинський національний університет імені Лесі України на проєкті Erasmus+ «My Vote» – міжнародний обмін у Данії.
11:01
Європейський банк реконструкції та розвитку під гарантії Королівства Нідерландів надає 25 мільйонів євро на підтримку аграрного бізнесу в Україні та забезпечення глобальної продовольчої безпеки.
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024